Velkommen hos BSI Judo

Hvem er vi?17553986_10158425917170015_2352565781802065257_n

BSI Judo er en student organisasjon som er tilknyttet BSI (Bergen Student Idrett). Hos oss trener både studenter og ikke-studenter. Vi setter stor pris på vårt unikt miljø og med ulike judo-leker og engasjerte trenere har vi alltid topp stemning på våre treningene. Hovedtreningene våre er på studentsenter i Bergen. Klubben arrangerer ulike sosiale arrangementer som fester, felles barturer etter treningen, felles AquaSumba oppmøte, trening hos BJK (Bergen Judo Klubb), felles trening med andre kampsportarter og alt gøy vi kommer på. Vi som studentorganisasjon er selvsagt også opptatt av å gjøre idretten tilgjengelig for en rimelig pris.

 

judo1Hva er judo?

Judo er en kampsport med røtter i japansk «Budo» tradisjon. Judo som også blir kalt «den myke veien», utmerker seg blant annet ved at alle teknikker kan trenes med maksimal innsats uten at det går utover sikkerheten til utøverne. Teknikkene er inndelt i kast, holdegrep, kvelninger og armbend. Judo kan trenes av alle og praktiseres på det nivået du selv ønsker, fra ren mosjon til hard konkurranseaktivitet. Judo er en spennende og variert måte å holde seg i form på. Alle muskelgrupper blir aktivisert – dessuten oppøves styrke, utholdenhet, balanse, smidighet, koordinasjon og reaksjonsevne. En typisk «Randori» (kamprunde):  Motstanderen sin balanse brytes, så kastes motstanderen på bakken og på bakken avsluttes det med en bakketeknikk.


Nybegynner?

Treningen vår avpasses etter utøvernes alder, målsetting og fysiske form. Ingen forkunnskaper eller spesielle ferdigheter er nødvendige. Vi legger vekt på at alle skal ha utbytte av treningen og stiller opp med flere trenere om det trenges. Vi leggger også vekt på at vi alltid har et hyggelig og trygg miljø. Om du har lyst til å prøve judo, så kan du bare møte opp på en trening og vi fikser utstyret for deg. I begynnelsen lærer du deg fallteknikk for å ha en trygg begynnelse med idretten.

Lurer du på noe?

Hvis du har spørsmål eller hvis du lurer på noe, så kan du skrive oss en e-post: judo@bsi.no